Kwekerij

Bloemen en planten kwekerij Scholte, gevestigd in Helden, heeft al jaren ervaring in het kweken van bloemen en planten. Ons nog steeds groeiend bedrijf, onderverdeeld in de containervelden en een foliekas, staat voor een buitenteelt en dus voor een stevige kwaliteit, wat de visuele aantrekkelijkheid ten goede komt. De opkweek van onze bloemen en planten wordt in fasen ingedeeld, hetgeen staat voor continuïteit, in aantal en levering.

Aan wie leveren wij

Onze verse bloemen en planten worden aangeleverd aan de veiling Flora Holland, maar het merendeel leveren wij rechtstreeks aan de handel, tuincentra en detailhandel. Ons uitgekiend trendy assortiment sluit aan op de behoefte van de huidige consument en varieert in vroege voorjaarsbloeiers, zomerbloeiers en herfstplanten, die garant staan voor sfeer op balkon, terras of in de tuin.

Wanneer leveren wij

De vroege voorjaarbloeiers leveren wij van februari tot mei. De zomerbloeiers van eind mei tot augustus. Onze planten worden geteeld in een 12 cm pot en/of 19 cm pot. Waarbij wij nogmaals willen benadrukken dat al onze bloemen en planten buiten worden gekweekt. Verder is er Osmocote (langwerkende kunstmest) aan de potgrond toegevoegd waardoor langere houdbaarheid in de handelsketen en bij de consument gerealiseerd wordt. Alle producten passen uitstekend in de huidige trends voor het creëeren van de meest uiteenlopende eigentijdse sferen.Onze producten kunt u terug vinden onder het kopje assortiment.

Wij maken gebruik van een eigen stickerprinter, waarmee we dus unieke (met logo,barcode, productinformatie) gekleurde stickers kunnen printen en deze ook kunnen plakken.

Wij nodigen u graag uit om eens te komen kijken